Post by settsriralopec on Feb 6, 2022 3:29:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko žetonov ▞▞▞
▞▞▞ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles 2022 version ▞▞▞
zabavno je igrati! ampak jaz je težko ampak je odlična igra! če vam je všeč gessing igre, je to igra za vas, všeč mi je, da je tako zabavno!!! vendar je lahko težko za otroke. ampak otroci do 6-9 ali 6-8 so res zabavni in zapiski. zapiski so smešni, obožujem jih. lahko pa zamujajo, vendar ne ves čas. ampak obožujem igro upam, da vam je všeč. adijo lep dan!!!!
Zelo frustrirajoče z vsemi oglasi. Aplikacijo sem plačal, potem pa imam še vedno oglase za gledanje, da zavrtim kolo ali dobim več žarnic. Največja težava je, da moram gledati oglas, da zavrti kolo, potem pa NE prinese obljubljene nagrade. Če sem plačal denar za to igro brez oglasov, menim, da mi ne bi bilo treba gledati oglasov.
Who is? Giải Đố Trí Tuệ Đố vui qim
Razlog, zakaj sem mu dal 3, je zato, ker je hotel, da ga ocenim takoj po samo 2 stopnjah, poleg tega pa moram še naprej igrati, da vidim, če se motim?
Super igra in brez motečih oglasov in komentar po vsaki stopnji je odličen Všeč mi je 🤩🥰🥳
Neverjetne igre se ne morem nehati igrati, ampak tudi jaz nimam oglasov na vseh nivojih popolna 😉 ljubezen ljubezen LJUBEZEN LJUBEZEN igranje nikoli ne unistal do dobrega ne preveč, moraš poskusiti in ko rečem POTREBUJEM, mislim POTREBNO
Igra je zelo lepa in fantastična, to igro ocenjujem kot eno najbolj priljubljenih iger, ki bo pomagala vašim možganom rasti.
Rešitev vsake uganke traja približno 20 sekund, vsaka uganka ima vsaj en oglas. Še nikoli nisem videl toliko oglasov v eni igri, to je stalnica, razen če plačaš 3,49 £.
Ta igra je lepa, toda ko nam igra reče, naj nekaj naredimo in ko to naredimo, in nam očita, da smo to storili in je manj ravni. Zato sem jo odstranil.
V redu je. Ni slabo, nič posebnega. Ponuja blago zabavo. Po vsaki stopnji ima oglase, zaradi česar se zdi, da ni vredno niti časa za igranje.
Ne prenesite. Ta aplikacija je neumna. To bi se moralo imenovati reklamna igra! Imate 10 sekund igre in 2 minuti oglasa! Neuporaben ap
Preveč dodatkov. Nočem igre brez dodatkov, samo tiste, kjer se ne pojavijo skoraj po vsaki stopnji😒. In obstaja ta stvar, kjer lahko zavrtite kolo, da dobite nagrado, vendar za to morate pogledati dodatek. Pritisnem "ne hvala" in v 98 % primerov pride dodatek. Prav tako ga odstranjujem, ker ga na nivoju opozorila "kdo je njegov pravi ljubimec" povlečem proti pokvarjenemu avtomobilu in dekle mi sledi, vendar ne dobim kljukice.
Resno ... prenesel sem to igro in jo moral izbrisati v manj kot 5 minutah ... zelo zamrzne ... za igranje moraš iskati namige in to sem storil, potem pa pravijo, da gledam oglase, da dobim namige in tako sem gledal tako veliko oglasov, vendar še vedno nisem mogel dobiti nobenih namigov... Kljub temu bi lahko bila boljša igra, če bi jo izboljšali...
Preveč dodatkov. In kontrole igre so slabe.
Ta igra ima napake v 15. krogu in ima veliko dodatkov. ta igra je nedopustna aplikacija. zanič je ne verjemi.
Poskusil sem in mi je všeč, a ko končaš stopnjo, piše, da moraš dobiti 50 namigov, vendar je noo X, tako da ne moreš reči neo. Všeč mi je, ampak to je samo problem in noben oglas se ne prikaže. Samo tisto, ko končaš stopnjo. Ampak še vedno obožujem igro. To je samo moj problem.😁😁❤
Igral 60 stopenj. Oglasi povsod. Neuporabni namigi. Številne uganke so enake. Iskanje skritih predmetov je zabavno. Iskanje stvari v temi je bolj zanič, moj prst pokrije svetlo mesto. Kontrolniki so grozni, včasih se niso odzvali, ko sem nekaj naredil prvič... Na splošno slabše glede na količino oglasov, ki sem jih videl.
OMG, to je najboljša igra, kar sem jih imel v življenju 😍 😍 Ta igra ima veliko nivojev, razgibava vaš um in je težavna. ta igra je super.❤️😍😍😍
Preden končam raven, si moram ogledati video, da dobim namige! Sploh ne razumem igre!😠😤
Oglasi so bili v redu, večino so lahko preskočili naprej, preskočili ali delno preskočili. Preveč jih je bilo. Poiščite uganke s 5 predmeti in jih postavite na pravo mesto. Ni izziv in ni zabavno. Ko se pojavijo vprašanja, kdo je, so bolj zabavna, vendar bolj ko sem se poglabljal v igro, več izzivov je bilo namesto njih 'puzzle'! Želim si, da bi lahko izbral svojo vrsto sestavljanke.
Ta igra mi je dala vedeti veliko stvari. Ta igra mi je delala možgane🧠🧠. 🙏🙏 Hvala vsem
Zabavno, vendar obstaja oglas ali včasih 2 oglasa po vsakem krogu. Odgovorite na vprašanje, poglejte oglas. Nato si oglejte drug oglas, da zberete svoje točke. To je kot 5 oglasov na minuto. Preveč je. Odpravi me od uživanja v igri.
Ne daje vam nobenih navodil, kako igrati, kot da bi očitno morali odgovarjati na vprašanja, vendar pritisnem ljudi, na katere pritisnem gumbe, se ga morajo dotakniti stokrat, nato pa nekaj končno klikne in se uredi, tako da samo govorim o kontrolah in tako sem bil razočaran, da sem nehal odstraniti
Ta igra je zelo zabavna, veliko od tega 2 ampak takoj, ko sem prišel v igro, je prišlo do zaostanka in dodajanja, a razen tega so bila pravzaprav precej kul različna vprašanja in različni triki 😁💞
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Rollspel woa
Igra je tako super. Vendar sem dosegel raven 301 in je ne bi mogel igrati.. kot da pritisnem gumb za predvajanje, vendar me bo vrnil na zaslon ravni.. Čakal sem nekaj dni, vendar težava še ni rešena in ni nobene posodobitve ali česa drugega.. ne vem, kaj naj naredim in nočem, da igra zavzame prostor, medtem ko je ne morem igrati.. in zaradi dejstva, da mi je igra pravzaprav tako zelo všeč.. prosim, pomagajte mi
Zelo oglasno težka. Zabavna in večinoma prijazna do uporabnika. Bilo je več ravni, ki preprosto niso delovale. Ali bi to rešil in se ne bi registriralo, da sem, ali pa tisto, kar morate rešiti, ne bi delovalo. Večkrat sem moral znova zagnati več stopenj, da bi jih spravil v delo, vendar stopnje 59, 188, 228, 235 in 236 ne bi delovale, ne glede na to, kaj sem storil. Tudi po tem, ko naredite tisto, kar je "namig" izrecno rekel. Kot pri uporabi sušilnika za lase.
Všeč mi je igra, edina težava je, da se mi ponavljajo uganke. ZAKAJ??
To je lepa igra za vadbo vašega razumevanja in inteligence. Toda ko igram igro, je edina pomanjkljivost, ki sem jo videl, ta, da ni možnosti, da ne bi videli oglasov, ne da bi plačali, da bi prišli na naslednjo raven. In kar je najhuje, ne morete dobiti nagrade za žarnico, če ne boste videli oglasov. Oglasi so v redu, če se včasih pojavijo. Ampak, če je vedno po vsaki stopnji. Igralec bo zbolel in igro bo odstranil. Vem, da ste plačani z oglasi, vendar izgubljanje zanimanja strank za igro ni pametno.
Who is? 두뇌 자극 수수께끼 퀴즈 qbk
Ta aplikacija je grozna! Za odstranitev oglasov vam zaračunajo 3,50 £. S tem denarjem lahko kupim 3 aplikacije! Risbe so barvite in otroške, čeprav so imele zrele zgodbe, kot sta umor in varanje. Ta aplikacija mi sploh ni bila všeč, ko sem jo igral, ker sem imel samo 1 namig, ko ste prvič igrali. To je očitno plačilo za zmago v igri.
Igre je zelo hitro konec. Vse ravni lahko dokončate v enem dnevu. Po vsaki ravni je video oglas. To je zelo nadležno. Odstranjevanje oglasov je zelo drago - še posebej glede na to, da igra ne traja dolgo. Konec koncev ne bi priporočal.
Igra je zelo samozavestna in se vrti le v krogu, kar pomeni, da je idej le malo in čez nekaj časa postane dolgočasna... Tistim, ki jih moti količina oglasov, le izklopi WiFi in mobilne podatke, preden začneš igro.
Namigi so srčkani, vendar jih je preveč enostavno najti tudi na višjih ravneh. Gledanje oglasa, da bi dobili namige za tiste, ki jih ne morete ugotoviti, in nato gledanje več oglasov, ko končate vsako drugo raven, je preveč dolgočasno. "V redu" igra, če imate na voljo veliko časa.
Ta igra je lepa, vendar jo naredite bolj zahtevno👍👍👍👍👍👍🙏🙏🙏🙏
Preveč oglasov, oglasi so včasih daljši od ravni igre, poleg tega je napačno imeti oglas takoj za oglasom, preden lahko preidete na naslednjo stopnjo
Odlična igra! To je prava dražilka možganov! 🧠 Edini razlog, zakaj dajem oceno 3 zvezdice, je, ker so oglasi, eden za VSAKIM krogom, in vem, da imaš oglase samo zato, ker z oglaševanjem zaslužiš.
Moje izkušnje s to igro niso bile dobre. V svoji izkušnji sem že prejel na milijone oglasov. Tudi, če pritisnete na kolo, bo še vedno naredil oglas. Razen tega so bili izzivi lepo in trdo razmišljanje. Zdaj odstranjujem, saj je tako težko nadaljevati z gledanjem in čakanjem na neumne oglase 😤
Who is? 두뇌 자극 수수께끼 퀴즈 qbk
Igra je zabavna, uganka te res da misliti, toda POT DO MNOGO OGLASOV! Po vsaki stopnji je njihov oglas 30 sekund. Postalo je frustrirajuće in dolgočasno igrati, saj sem vedel, da bom po vsaki stopnji moral gledati oglas.
Odlična igra, vendar si želim, da ne bi bilo toliko oglasov. Na primer, ko dokončate uganko, se prikaže oglas. Eden najslabših oglasov je tista igra "Chapters", ki me spravlja ob pamet! X ni, tako da tam čakam večno, potem pa se po eni uri ne prikaže X, zato moram zapreti igro. Po tem ga ponovno odprem in moram ponovno sestavljati uganko! Ali se lahko znebite tega oglasa... Spravlja me v NORE
Te igre tega izdelovalca so res zabavne, le da so oglasi, ki prihajajo dvakrat za vsako vprašanje. GROZNO brisanje