Post by settsriralopec on Feb 6, 2022 3:38:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченний ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
Ну здєлайте гру по мережі
Это же старая версія майнкрафта! Немного другого інвентарю,а так все точь в точь!!!🤯😤😡
Знайте, що інший хлопець, який сказав все, що виглядає як шерсть, це хороша гра, а інший хлопець, який грав так, він мав рацію, він виглядає як вовк, і це так, якщо ви нагодуєте оцелотів сірою рибою, вони стануть cat and be your pet – чудова гра через це, тому що в усіх інших іграх Minecraft ripoff навіть немає можливості приборкання, тому ви не можете, тому в інших іграх, подібних до цієї, у них немає приручення собак, кішок і коней, але ця гра, це така хороша гра
Фу,фу,фу.
Це не дозволяє вам перейти від третьої особи за допомогою кнопки, вам потрібно перейти до меню та перейти до третьої особи. Коли і що скинути предмет, він не дозволяє. Для цього потрібно додати кнопку, але це досить добре.
Це дійсно весело, але якщо у вас є Village і ви досліджуєте, ви втрачаєте веселощі в селі, але я оцінив це на 5 *, тому що це насправді дуже гарна гра, і я просто люблю цю гру, але мені довелося її видалити, і я отримую її назад, тому що я подобається, і я застряг на коні-скелеті
Мені подобається ця гра, тому що я можу робити що-небудь, але одного разу вона замерзла, і я щойно вийшов, і я знову зайшов, і вона знову запрацювала, але я все одно дам їй п'ять зірок♡ але я і моя сестра грали в неї, щоб зрозуміти, як Давно це було, ми просто грали в неї трохи, але потім гру щойно видалили на iPad моєї сестри, так що зрозуміло, що сталося
Чому мені пише роботу LokiCraft припинено дайте будласка відгук
Я згоден із Zai, це як безкоштовний Minecraft, я побачив фотографії гри, і коли я побачив, що на останньому написано "No Fun", я був дуже збентежений, але це було дуже весело! Також я сподіваюся, що ви внесете оновлення, щоб ми могли змінити наших персонажів та налаштувати їх. Але дякую за створення цієї гри! ⭐⭐⭐⭐⭐
включити гру
У грі немає коней та кроликів та дуже мало модів тут із твлрчого світу не можна поставити щось у сундук
Причина, чому я так низько оцінюю цю програму, полягає в тому, що є помилка, яка вимикає мій ноутбук. Цього відбувалося багато. Ще одну зірку забрали, бо немає мультиплеєра.
якби була нульова зірка, я б поставив. жахливо. спливає весь час. якщо ця гра хороша для вас, змініть це. Жахливий. У перший день мені було добре перебувати за комп’ютером. потім він розбився наступного дня. Я ненавиджу це ame і не завантажую.
Не так внутрішньо обичний луч
Я не можу знайти деревню
Три зірки тому що дуже багато реклами поки я поділилася рекламою мене вбили будьласка справте це 😇😇😇
Клас
А що насосах
Мені це не дуже подобалося, тому що кожен раз і реклама з'являлася, я повертався до гри, і гра не працювала.
Ця гра повинна мати 0 зірок як варіант. Я хочу зазначити, що щохвилини з’являється реклама, але я навряд чи зможу відкрити меню гри, щоб гра не вийшла з ладу, що дає мені шість оголошень або гальмує і змушує мене перезапустити гру. Будь ласка, виправте це, інакше я більше ніколи не встановлюю. Якщо ви читаєте це, НЕ ВСТАНОВЛЯЙТЕ ЦЮ ГРУ. ЇЇ Жахливо, Дякуємо Творцям, що витратили мій час
Гра нормальна тому, що я не можу поміняти скіна
Я ненавиджу цю гру, тому що, коли я пішов грати, вона запитала мене, чи можуть вони побачити мої фотографії, і я відмовив, і вона повернула мене на мою домашню сторінку, і я ніколи не міг грати вголос, і не має значення, чи я її видалю та встановлю знову таки це все ще трапляється😐.
LokiCraft - Gameplay Walkthrough - #3 (Локикрафт) ... He couldn't trade in his #phone cause of Bloated battery #shorts #samsung #android #iphone13 #ios
Гра сама по собі класна,але будь ласка поршні,стійку для броні,черепах,панд,папуг,розбійниківв особняку,ендеперл ,затонувші кораблі,карти скарбів,утопленіків, тризубець,крила, полярних ведмедів,лисиць,пестів,,торговлю ,лам,бджіл,кот, щоб можна було зробити колярову ліжку,давній обломок,лазурітову броню.І ще буде робити більше сел ,бо іграю вже місяць, але знайшлося тільки одне село, і потрібно було можна по рускому, і щоб було міняти скіні! !!!!
Це так весело, що майже як Minecraft, і ви можете будувати і будувати цілий день і всю ніч, якщо у вас немає грошей на Minecraft, тоді грайте в цю гру по-справжньому, вам потрібно грати в неї. Я граю в слот і ви можете завантажити це дивовижне, яке я люблю, містить рекламні паузи та не має таких збоїв, як колись у мене був збій
Локикрафт Arkadne igre lame
Картинка сама по собі виглядає чудово, але гра набагато краща, але випадковим чином з’являється реклама, що мені добре, принаймні, я можу грати в гру, схожу на Minecraft, але мені не потрібно за це платити
Це непогано, але вони навіть не намагаються приховувати, що це обробка старого Minecraft. Це добре, якщо ви хочете грати в Minecraft, але не можете дозволити собі витратити 7 баксів на PE та не думаєте про рекламу щохвилини. Але ви ніколи не повинні підтримувати когось, хто повністю зірвав оригінальну гру творців, це те саме, що вкрасти чиєсь мистецтво або відео. Це може бути безкоштовно, але люди, які зробили це, все одно отримують дохід від реклами, підтримують справжніх творців, тому що вони наполегливо працюють над створенням Minecraft.
Я б радше сказав, що це найкраща гра з усіх крафтових ігор у магазині, спочатку в грі є MINECARTS, але ви можете їздити в ній, а потім у ньому був spawner ViLlAgErs, який був EPIC третім, коли ви граєте в нього в режимі виживання. ШАНС, ЩО ВИ ВІДБУВАЄТЕСЬ У СЕЛІ в світі в режимі виживання. СКАЧАТИ ЦЕЙ ДИТИНА НЕ БРЕШАЄ, АЛЕ Є... ХРАМОВИ! ЦЕЙ LOKICRAFT 1 КРАЩЕ, НІЖ 2 І 3, але... всі додавання пов’язані з грою, АЛЕ Я НЕ ЖАРЮ З СЕЛАМИ ТА УСІМ ТЯМ
Додаток хороший майже так само, як і Minecraft, який зустрічається рідко, хоча я думаю, що там бракує багатьох блоків, таких як вітражі, і я маю пропозицію розмістити менше реклами і, можливо, додати трохи меблів загалом якість гри гарна, хоча я б хотів любити люблю люблю, люблю мати багатокористувацьку версію, тому що мої друзі не можуть грати зі мною, тому ми граємо на окремих абсолютно різних картах, тому гра все ще потребує певного виправлення. Я помітив, що відсутні кінцеві стрижні, а також чіти світу.
Laic Si Be
Гра не для всіх пристроїв,прошу виправлення
Гра чудова, але я ставлю їй лише 3 зірки, тому що вона почала позбавлятися від монстрів, які з’явилися на порозі, а потім вона постійно виходила з ладу, і тепер мені потрібно вибрати останню скриньку, щоб потрапити в свій інвентар, і коли я намагаюся вибрати те, що я хочу (інвентар і предмети, які я повинен натиснути на поле, перш ніж він вибере те, що я хочу.
Мені подобається гра, але в ній забагато доповнень, і вони так дратують, якби я створив цю гру, чому не було б додавань, тому що вони не так багато людей. Тому я рекомендую не додавати. Я також рекомендую вам оцінити цю гру як ти хочеш і як ти в грі, ти сам повинен робити це так, як хочеш.
Я використовував цю гру деякий час, проблема - я відкрив гру одного дня, щоб виявити, що "lokicraft не працює", я видалив і перевстановив, і знову вона не працювала, я відмовився і встановив lokicraft2 велике зниження.
Локикрафт Arcade hsh
Cooking Yummy-Restaurant Game 아케이드 kum
LokiCraft - Gameplay Walkthrough - #3 (Локикрафт) ... iPhone 13 Pro Max - Unboxing, Setup and First Look · the hottest thing on earth · Saudi Arabia's Oil
Я не можу в неї грати, це просто не дозволить мені це продовжує виганяти мене. Я перевстановлював цю гру більше 5 разів, вона просто не дає мені грати. Це хороша гра, але просто не дозволяю мені в неї грати. плюс є WAYYYYY до багатьох додань
ДЕВЧАЧИЙ МАЙНКРАФТ! - Переглянути та завантажити ...
Я люблю цю гру, але... я не можу породжувати павуків. Чи можете ви допомогти мені вирішити проблему? Якщо ви зможете це виправити, я буду дуже радий. Але ця гра чудова! Ось кілька ідей щодо нового оновлення: Чи не могли б ви додати печерних павуків або кінцевий портал? Більше мобів?
Локикрафт Arkade jnr
Дивіться, я збираюся перейти ПРЯМО до справи. Я вважаю, що ти зможеш загнати монстрів сам. Звичайні тварини мене не турбують, тому що вони не заважають моїм збіркам у творчому режимі. Але, коли я залишив телефон, гра все ще грала, а потім, повернувшись, я побачив павуків по всьому своєму дому, і людей Ендера, які забирали цеглини. Отже, чи можемо ми, будь ласка, не мати монстрів взагалі, якщо ми не вирішимо їх поставити? Замість них випадковим чином нереститься.
100% фігня__. Пограбування майнкрафту ще МЕНШЕ варіантів. БЕЗКІНЧЕННЯ ОГОЛОШЕННЯ ТА ЛАГІВ. Я грав у цю гру 2 1/2 години. Все, що потрібно сказати: видаліть, не встановлюйте, ця гра огидна. Просто, але 7-доларовий Minecraft, принаймні, він краще.
Локикрафт 아케이드 jiye
Ця програма смердить, вона ніколи не завантажується, і немає скінів для дівчат, і, як кожні 3 хвилини, це додавання з’являється, і іноді, коли я натискаю x, щоб вийти з додавання, ВОНО НЕ ПРАЦЮЄ, ТОМУ МЕНІ ВИХОДИТЬ З ІГРИ ТА ПОВТОРНО ПРИЄДНУТИСЯ І 1 ЗА ХВИЛИНУ ПІЗНИМ ЦЕ ДУПЕ БРЕВАННЕ ДОДАВЛЕННЯ З'ЯВУЄТЬСЯ, Я НАДІДІЛАСЯ ЦІМ ДОДАТКОМ😡😤😡😤
Зробіть як в справжньому
Чесно кажучи, ця гра досить гарна, непогана, це h, але це все одно хороша гра, ви можете їздити на конях, ви можете робити все, що завгодно, якщо ви думаєте завантажити цю гру, добре, завантажте її, але вона також має багато проблем як реклама досить хороша гра, оскільки багато реклами це проблема
Чудово, що реклама не вискочила так часто, як я очікував, але мені також не сподобався той факт, як він скопіював іншу гру під назвою Minecraft і вставив її тут. Він дуже схожий, але Minecraft більш якісний і зроблений професійно. Я грав у Minecraft раніше, і вони в основному однакові.
Це весело, але занадто багато рекламних оголошень і рекламних перерв. Через них я нічого не міг зробити. Виправте це, і я можу завантажити його знову.
Справді гарно Навіть з додаваннями, вона дійсно схожа на реальну гру, мені подобається. Кілька проблем з додаваннями, що одна накривала кнопку, щоб вийти з гри... Крім того, вона відстає і зависає. Хоча звуки слабіють і повністю функціональний
Додаток дуже класне, але я ставлю 4 зірки просто бесіт ця реклама, яка вискакує розробники ісправте, будь ласка
Це дивовижна гра, додавання дратує, але я не звертаю особливої уваги, тому що це весела гра, і мені подобається, що ти можеш їздити на деяких тварин, це було моєю мрією, ремесло Локі заслуговує 5 зірок
Такоє но класно