Post by settsriralopec on Feb 6, 2022 3:47:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots taustiņu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
TRANSFORMERS: Forged to Fight Екшън ush
Ļoti laba spēle
Šī ir laba spēle, taču jums joprojām ir jāpārtrauc mana konta atiestatīšana
Spēle ir jauka, bet vadība ir slikta. Paies kāds laiks, līdz es pieradīšu.
Lūdzu, noņemiet stop jump sniegs labāku vērtējumu
Fruit Ninja Classic 2.4.6 APK Android Download - ChiliAPK
Es atceros, kad mēs ar brāli spēlējām pirmo skaņas spēli Wii ha the good ol memerios
lejupielādējiet Sonic 4 Episode II apk jaunāko versiju Game, autors ...
Es aizmirsu, ka samaksāju par šo spēli pirms daudziem gadiem. Kaut es vēl būtu aizmirsis. Šī ir slikta spēle. Ļoti slikta spēle.
Sega, lūdzu, sakārtojiet šīs spēles ekrāna vadīklas. Tas ir nespēlējams. Jūs varat viegli izmantot Sonic 4 ep2 vai Sonic CD vadības ierīces, kas ir ievērojami labākas par šo.
Patīk šī spēle. Iegūstiet visus sasniegumus abās epizodēs manā 360. Labprāt spēlētu starp klasēm, taču tas nedarbojas. Pat neielādē Sega logotipu, vienkārši pāriet uz melnu ekrānu. Es saņēmu Galaxy S6 īpaši tāpēc, ka tas ir viens no populārākajiem, un es gaidīju stabilu atbalstu... bet man nav paveicies ar šo spēli. Labojums ātri mainīs to uz 5 zvaigžņu vērtējumu, taču pagaidām esmu vīlies.
Es gribēju atmaksāt naudu, bet kādu iemeslu dēļ es to nesaņēmu
Tas nedarbojas kā jebkad agrāk un tagad un es to nopirku jau sen un katru reizi, kad es instalēju, tas joprojām nedarbojās, starp citu, es uzstādīju otro daļu un tā darbojas.
Es samaksāju, lūdzu, izlabojiet to.
Kaitina, ka operētājsistēmā Android Lollipop tas vispār nedarbojas. Operētājsistēma ir izlaista kopš pagājušā gada novembra. Kas ir aizturēts? Taxman un Stealth pārtaisījumi 1, 2 un CD tika atjaunināti gandrīz uzreiz pēc OS palaišanas Samsung tālruņos. Ja vēlaties iekļūt viedtālruņu tirgū, tas palīdz, ja jūsu spēles ir optimizētas jaunākajai OS. Tikai saku.
Man tik ļoti gribas iemīlēt šo spēli, taču vadīklas liek man vēlēties izmest savu savienojumu pa istabu. Līmeņi ir ļoti nostalģiski, kas ir jauki, bet "lēnums", ar kādu Sonic pārvietojas, vienkārši nav ļoti... Sonic. Skumji.
Liels paldies par neko. Esmu pārliecināts, ka jūs to naudu paņemsit. Lūdzu, labojiet, tas ir ļoti kaitinoši
Sonic 4™ Episode I Arcade mpz
tā ir laba spēle 👍
Es joprojām gaidu savu naudas atmaksu
Es to mīlu, bet vadība varētu būt labāka, Sonic arī nav fizikas, kad runa ir par apstāšanās taisni, piemēram, sienas, izņemot to, laba spēle
Sonic 4™ Episode I Arcade tzh
fani to ir gaidījuši 16 gadus
Šī spēle ir ļoti laba, bet viena lieta ir tikai vairāk pasaules, jo, kad es pabeidzu pirmo priekšnieku, man ir ļoti garlaicīgi, lūdzu, reklamējiet citas pasaules
Tas ir 5 no 5 broooooooooo tas ir labākais
Sonic 4™ Episode I ஆர்கேட் yyph
kontrolieris ir apliets, kas apgrūtina apgriešanos un var izraisīt daudzas kļūdas. vēlos, lai tam būtu kontroliera atbalsts. citādi 5* lietotne, īpaši BC, es to saņēmu pārdošanā
Lieliska spēle Love Sonic franšīze
jūs kopējat sonic 1
Xbox One, The Walking Dead, nogalināts: Soul aizdomas, E3
4 , Par pulksteni ~ Parādīt mobilo tālruni programmatūras versijas informācija. ... Android tālruņa kontaktpersonas var sinhronizēt ar pulksteni, taču IOS
Jums ir nepieciešams, lai vadības ierīces būtu lielākas, var tik tikko spēlēt wit dat lil joy stick
Tas nav skaņas 4. Es teikšu, ka vadības ierīces ir nedaudz nereaģētas un fizika ir vienkārši slikta, es varu stāvēt uz sienām, bet leval dizains un spēle kopumā ir laba, tāpēc jūs varētu vēlēties iegūt šo uz Xbox 360, jo vadīklas būs labākas. to var iegūt arī uz PS3, bet šis ir lētāks
Sonic 4™ Episode I Arcade vnzr
Man šķiet, ka mobilajā ierīcē ir pārāk grūti iegūt Super Sonic.
Ir grūti izmantot vadības ierīces, un dažreiz tas rada stresu. Posmiem jābūt tālinātiem. Salabot to!
Ļoti satraukti, bet tagad es esmu ļoti skumji... spēle izskatās lieliski, bet kontrolieris padara spēli neiespējamu
Gan 1., gan 2. sērija nevainojami darbojās ar kitkat, un kādu laiku darbojās arī ar Lollipop 5.0.2, līdz man bija jāiztīra tālrunis. Tagad un es tos pārinstalēju, tagad tie nedarbojas vispār. Gan crash ar melnu ekrānu, un es samaksāju 3,00 USD gabalā par šīm spēlēm, un abas nedarbojas. Lūdzu, atjauniniet un novērsiet problēmu. Šīs bija manas iecienītākās spēles, kuras tagad spēlēju, un tagad es nevaru un iztērēju naudu. Es izmantoju sony z3 5.0.2
Sonic 4™ Episode I Arcade vnzr
ŠĪ SPĒLE LABĀKA LĀDĒJA SĒRIJA II
lūdzu, padariet 5. ātrumposmu vieglāku Es vairākas reizes restartēju, padariet to vieglāku, un es piešķiršu šim 5 zvaigznes, kā arī noņemiet lielāko daļu !
Uz nvidia vairoga Sonic grafika ir smieklīgi salauzta, un lielākā daļa ienaidnieku pat neparādās. Nāc, Sega, mēs zinām, ka jūs varat darīt labāk par šo
skumji, es gribu atmaksu
Agrāk šī bija viena no vislabāk izskata spēlēm manā planšetdatorā, taču pēc pēdējās atjaunināšanas attēla kvalitāte ievērojami samazinājās
3 zvaigznes ir labi, un labi ir labi 1
Tips For Sonic Dash 2 Sonic Boom - Jaunākā Versija Android ...
Spēle ir lieliska, ja neskaita dažus diezgan lielus trūkumus. 1 - kustību paliktnis ir pārāk mazs. Daudzas reizes es mēģinu lēkt uz priekšu vai skriet, un Sonic lec taisni uz augšu vai tā vietā paskatās uz augšu. 2. Bloķēšanas laikā Sonic pārstāj griezties ļoti ātri, un dažreiz tā vietā es gūstu savainojumus. Tas ir saistīts ar manu trešo trūkumu. 3. Sonic nepaliek, kad veicat noteiktas lēciena darbības. Tāpat kā tad, kad jūs lieliski griežaties kalnā un nolidojat no lūpas, Sonic pārstāj griezties un laiž šo rudens animāciju, kas padara viņu neaizsargātu, kā rezultātā es bieži nonāku pie ienaidnieka un pazaudēju gredzenus. Kad Sonic lec vai uzlido gaisā ripošanas laikā, viņam VIENMĒR vajadzētu griezties kā vecās spēlēs. Izņemot šo jautro spēli.
Nepieciešams labāks dpad, jutīgāks. Spēles ikona ir jāpārveido, tāpēc mans sākuma ekrāns izskatās slikti.
Man tik ļoti patīk sonic, turpiniet to turpināt
Spēle salauzta un skaņas statīvs pie sienas
Šī spēle ir tik laba, jo tā ir ļoti grūta, bet tai nav nepieciešams internets, tāpēc, lūdzu, iegādājieties to jums.