Post by gambphylnourupti on Mar 1, 2022 2:01:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina žetonus ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
Slikta vadamiba
Kad es atveru spēli, tiek parādīts uzraksts "Lejupielādēts no Google Play", pēc tam vienkārši avarēja. Lūdzu, izlabojiet šo JoyCity. Tas tagad kļūst par problēmu. Cerams, ka izlabosi. Lūdzu, neatstājiet šo spēli mirt. Pievienojiet jaunas lidmašīnas vai helikopterus. Pls labojiet šo problēmu.
Labākā pieredze ar vadības ierīcēm un manevrējamību, taču tā ir kļuvusi pārāk garlaicīga, izmantojot "pilnīgus piedāvājumus iegūt dimantu sistēmu", jo pielāgotās misijas nav tā vērtas, lai izgatavotu dimantus. Es jūtu, ka trūkst izstrādātāju atbalsta šai lieliskajai spēlei. Manās acīs tas ir daudz labāk nekā viņu kopējā karadarbība.
Man tik ļoti patīk tās grafikas...es vienmēr spēlēju šo spēli un man ar to nekad nav garlaicīgi....helikopteri, reaktīvās lidmašīnas un iznīcinātājlidmašīnas ir ļoti labi kaujās...bet dažas misijas ir ļoti smagas...es nevaru dari tos....PALDIES
Spēle ir lieliska, taču ir savienojuma problēma, lūdzu, izlabojiet to. Pat es nevaru spēlēt nekādu reidu vai pielāgotu misiju. Lūdzu, lūdzu, novērsiet šo interneta problēmas problēmu....
Esmu bijis šī spēlētājs ilgu laiku, grafika, spēle ir lieliska. Milzīgs ieroču klāsts, ko var uzlabot ar nelielu darbu. jums nav jātērē īsta nauda, lai gan izvēle ir tur.
FZ9: Timeshift - Warisan Perang Dingin Aksi exso
Jūsu lietotne/spēle ir gandrīz ārkārtēja, ja tā darbojās %100 laika. Jūs sakāt: pārbaudiet savu internetu vai arī neesat izveidojis savienojumu, WOW! Citām lietotnēm/spēlēm, kurām nepieciešams internets, nav nekādu problēmu. Neapmierināti......
Vienīgais iemesls, kāpēc es tai piešķīru 3 zvaigznes, jo man patika iepriekšējā versija, taču tajā ir daudz kļūdu, jo īpaši pēc pirmās sērijas pabeigšanas, es nevaru iegūt pilota atbalsta paketi, tas ir tik neapmierinoši, bet citādi spēle ir forša.
Fantastiska noliekta ekrāna spēle. Man patīk gaisa kuģu iznīcināšana un izvēle. Kad esat ieguvis kontroli pār kaujas kuģi, ir daudz ienaidnieku, ar kuriem šaut, un daudz ienākošas uguns, no kā izvairīties. Lieliska spēle, piecas zvaigznes.
spēli bija jautri spēlēt.. bet ja maksā.. labāk ceru, ka spēle nesabruks vai pazaudēsi visu, par ko maksāji... un nav iespēju to aizstāt
Šī spēle ir pārsteidzoša, taču to apbrīnojamu padarītu arī tas, ka gaisa kuģu zelta izmaksas tiek mainītas uz Cash!, man ir 2 miljoni dolāru, un es nezinu, uz ko to pārdot, vienkārši ielieciet lidmašīnās zelta vai naudas iespējas un, lūdzu, iestatījumos ievietojiet atmiņas dzēšanas pogu. Tā kā es mēģināju izdzēst atmiņu un sākt no nulles, bet es nevaru, jo tas liek man saglabāt to pašu, kas bija pirms 2 gadiem, lūdzu, izlabojiet šo, jo zelta iegūšana ir ļoti grūti no 5. sērijas uz priekšu
Perfekta spēle. Mēs ceram, ka pievienosit su 57 cīnītāju un viegli piešķirsit dimantu. Un es vēlos spēlēt ar savu jauno mobilo tālruni, kā es varu saglabāt savu zeltu, līmeņus un cīnītājus?
Es spēlēju šo spēli apmēram 3 gadus, un man ir negatīva pieredze ar šo spēli. Tagad pasūtījuma uzdevums ir spēlēt ar pieslēgumu Internet.yesterday, es nopirku cīnītāju lēnā interneta dēļ mans zelts bija zaudēts, un es nevaru iegūt jaunu cīnītāju. Šai spēlei ir kļūmju problēma. Iesaku neinstalēt šo spēli un netērēt savu laiku.
Nevar progresēt, ja vairs nav tiešsaistē, jums ir jāpievienojas tiešsaistei, lai viņi varētu jums nosūtīt nevēlamās reklāmas, spēle turpina avarēt sacensību režīmā, vairs netiek pārdoti kaujinieki, kas ir stipri pārmaksāti, arī mikrodarījumu cena ir stipri pārmaksāta, misijām ir nepieciešams atbloķēt zeltu. jūs progresējat, progresēšana ilgst gadiem. Spēles dizains tagad ir slikts sižeta līnijas apraksts no 1. līdz 2. cēlienam vairs nepastāv, tāpēc katra misija šķiet bezjēdzīga. Joycity ir pārņēmusi alkatība R.I.P gunship battle...
labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis! taču joprojām ir jāuzlabo tā atlīdzība, jo tādi spēlētāji kā es, kuri nevarēja atļauties maksāt par spēļu pirkumiem, lai iegūtu resursus citu ieroču iegādei, man radīs grūtības spēlēt ar citām sērijām.
Šī spēle ir laba, taču, lūdzu, palieliniet bonusa epizožu skaitu, lai iegūtu daudz zelta un iegādātos smagus lidaparātus, lūdzu, novērsiet šo problēmu
Spēle atņēma manu zelta kredītu, bet nedeva man lidmašīnu, un servera lieta ir vienkārši traka, ja es izveidoju savienojumu ar savu citu kontu, nevis izveidoju jaunu profilu, tā sinhronizēs vecāko spēli, ko tas patiešām nenovērtē. Tāpēc es nolēmu atinstalēt spēli, ceru, ka izstrādātājs būs mācītājs, kurš to gaidīs.
Pēc 6 vai 7 sēriju nospēlēšanas jūs nesaņemat zeltu neatkarīgi no tā, ko darāt. Bez zelta neko nevar nopirkt. Nepērkot neko, jūs nevarat notīrīt līmeņus. TĀTAD, LAI IEGĀDĀTU ZELTU, JĀMAKSĀ REĀLA NAUDA. Tajā ir daudz reklāmu, un man tas ir labi. Bet es ienīstu netīrus trikus pirkumiem lietotnē. BTW, SPĒLES KVALITĀTE IR FANTASTIKA.
Tā ir ļoti interesanta spēle. Es to spēlēju daudzas reizes. Šo spēli esmu spēlējis jau sen. Pirms kādas dienas es atinstalēju spēli. Tagad esmu vēlreiz instalējis spēli un mēģinu spēlēt, bet spēle netiek atvērta. Es to atinstalēju daudzas reizes un atkal instalēju un mēģinu atvērt, bet rezultāts ir tāds pats. Šī ir problēma. Kapēc tā ? Ja iespējams, lūdzu, atrisiniet problēmu un dodiet iespēju spēlēt spēli... lūdzu...
Agrāk es mīlēju šo spēli, un tāpēc es lejupielādēju tās režīma versiju ar neierobežotu zelta daudzumu un visu. Tas bija vienkārši lieliski, bet kaut kā es izdzēsu šo režīma versiju apk, un tagad es to nekur nesaņemu. Lūdzu, palīdziet......
Tā bija mana pirmā iecienītākā mobilā spēle, kuru 2014. gadā spēlēju savā pirmajā mobilajā ierīcē samsung galaxy core 2. Kad es mācījos skolā, man bija 22 gadi, es atceros to dienu.
Man nepatīk šī spēle, jo jūs vinnējat naudu, bet nevarat ar to neko darīt. Jūs nevarat to mainīt pret zeltu, lai iegādātos citas jaudīgas mašīnas grūtiem līmeņiem. Es ienīstu to, ka jaunināšanai man ir vajadzīga reāla nauda, ja man ir nauda, kuru esmu laimējis. Slikti attīstās. Visu laiku sliktākā spēle. Ja redzat šo, ticiet man un nelejupielādējiet to.
Es spēlēju šo spēli 2 gadus, bet es pieteicos Google Play spēlē, taču es to noņemu pirms mēneša un instalēju spēli atkārtoti, bet mans Google Play konts nedarbojas, lūdzu, mans konts mans spēle Progress viss zaudēts, lūdzu, labojiet un pievienojiet Facebook pieteikšanās sistēmu.
Man ļoti patīk šī spēle, lieliska kontrole nav slikta grafika, es to spēlēju 3 gadus, bet es to izdzēsu,,, tagad es to lejupielādēju vēlreiz, bet katru reizi, kad atveru lietotni pašā sākumā, tā vienmēr avarē... lūdzu, izlabojiet to, es tiešām to palaist garām šo spēli
Tās spēle un grafika nav tik laba. Bet es nevaru ielādēt progresu citā ierīcē, tāpēc novērsiet šo problēmu.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Action rnin
Ssuds
Jūsu lietotne ir ļoti pārsteidzoša, taču ar vienu problēmu... nav iespējams iegādāties lidmašīnas par spēles dolāriem. Vai varat nodrošināt lidmašīnu iegādi, izmantojot spēles dolārus? Lūdzu, atbildiet uz manām atsauksmēm. Karakuģu pieejamība karakuģu kaujās ir ļoti laba, vai šī spēle var būt kā karakuģu kaujas iegāde? Mēs visi mīlam šo
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Hərəkət ldc
Es tikko zaudēju visas savas atlīdzības un kaujas kuģi atjauninājumā. Es biju iegādājies 3 Tier6 lidmašīnas un atjauninājumā es to pazaudēju. Arī šai spēlei tagad ir palielināts spēļu reklāmu skaits. Jūs nevarat izlaist daudzus no tiem nozīmē, ka jums ir jārestartē spēle, lai spēlētu vēlreiz.
Neinstalējiet. Anime meitene ar dekoltē, lūdz, lai jūs nopirktu viņas augstākās kvalitātes tvertnes, godīgi piesaista tikai jaunus zēnus. Šī demogrāfiskā situācija ir briesmīga, izveidojiet lielisku, reālistisku chopper/jet spēli, pēc tam atgriezieties pie manis. Absolūti šausmīgs mēģinājums uz gaisa spēli. Mēģini vēlreiz. Ja Tu uzdrīksties.
Šī spēle ir patiešām pārsteidzoša, un tai ir daudz izaicinošu uzdevumu, ko darīt, ja pievienosit dažus kadrus sekundē un vairāku spēlētāju spēli, taču šī spēle ir patiešām forša, tāpēc es ieteiktu lejupielādēt un izklaidēties , kā arī vai jūs varētu jaunināt, lai mēs varētu izveidot LAN (vietējo vairāku spēlētāju režīmā) būtu labāk jautrāk un APbrīnojamāk, tāpēc lai jums lieliska diena
Oho, šī spēle ir neticama, bet diemžēl, kad es saņēmu artisko karti, es saņēmu airwolf, bet pēkšņi gaisa vilkam ir slikta veselība, tāpēc es nopirku otru ar savu zeltu un nopērku lidojošo desu (jūs zināt, kas tā ir lidmašīna)
Tā ir mana visu laiku labākā spēle. Tā vairāk ir realitāte, un, spēlējot, jūs to tiešām jūtat, paldies. Tikai spēlējot es pieļāvu kļūdu un atdalīju spēcīgu kaujas kaunu, kas atbilst līmenim vai manam progresam, un man neizdevās tos atgūt, kā arī nav viegli iegūt jaunu kaujas kaujinieku, jo es biju izmantojis savus zelta pirkumus un to atjaunināšanu. Es vairākas reizes mēģināju atinstalēt un instalēt atpakaļ, bet viss bija vienāds, tas atjaunina progresu, es vēlos, lai es varētu to atpūsties un sākt vai restartēt no pirmā līmeņa
Tagad esmu patiešām vīlies par šo spēli, šī spēle bija lieliska pirms šīs pašreizējās versijas, tagad šo spēli ir praktiski neiespējami spēlēt bez aktīva datu savienojuma, un, ja jūsu mobilie dati ir ieslēgti, tie tiks rādīti. reklāmas, nevis vienkāršas reklāmas, bet ļoti gari video, kas spēj izsmelt kāda datu abonementu, tas ir slikti, ne visiem ir jātērē dati, bez datu savienojuma es biju iestrēdzis gunship veikalā, es nevaru atgriezties un nevaru pieprasīt atlīdzības, es to atinstalēju!
pārāk daudz reklāmu,,,, vajag vairāk dimanta misijas,,,vismaz viena misija, kuras balva ir 10 dimanti.. nav iespēju reģistrēties joyple..atrisiniet savas privātuma problēmas pēc iespējas ātrāk un pievienojiet reģistrācijas iespēju...
Spēle ir diezgan laba, taču tajā ir dažas problēmas. Pirmkārt, ir grūti iegūt daudz zelta, lai spēlētājs nevarētu iegādāties lidmašīnu, kas nepieciešama līmeņa pabeigšanai. Otrkārt, iespēja iegādāties lidmašīnu ar zeltu ir laba lieta. Diemžēl tas vairāk līdzinās azartspēlēm, nevis pirkšanai. Spēlētāji tērē dimantu un nevar izvēlēties. Patiesībā ne visi var visu dienu spēlēt spēli, lai savāktu dimantu un zeltu, lai iegūtu vēlamo lidmašīnu.
Spēle ir lieliska, taču vadīklas varēja būt labākas, tā vienkārši ir pārāk dīvaina, un es vēlos arī iestatījumu leņķa kalibrēšanai, lūdzu, mainiet apmācības varoņa galvas modeli, tas izskatās dīvaini (nemelosit, tas izskatās tik mazs, ka tas ir gandrīz šausmīgi)
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Aksyon ilm
Šī spēle ir ļoti laba. Šķiet, ka tā ir īsta cīņa. Lūdzu, pievienojiet vairāk spēles posmu. Mani visi spēles posmi bija pabeigti.
Spēle ir laba, bet vienīgā problēma ir tad, kad es nopelnu zeltu spēlē, tad tā attaisnojas, ka ir tīkla problēma, tāpēc jūs nevarat iegūt zeltu. Tā kā tīkla problēmu nebija. Es ceru, ka šī spēle atrisinās šo problēmu.
Es to būtu novērtējis ar četrām zvaigznēm, bet, pie velna, viss maksā zeltu. Ja viss maksā zeltu, tad kāpēc spēlē pastāv nauda. Tas jau ir zaudējis savu mērķi. Es pat nevaru turpināt kampaņu, nepērkot ieroču kuģi par zeltu. tam nav nekādas jēgas, un man ir jāturpina īrēt ieroču kuģus, lai to pabeigtu. nelejupielādē šo spēli
Jums vajadzētu nodrošināt, lai spēlētāji varētu iegādāties preces veikalā. Mani mazliet kaitina tas, ka jūs nevarat iegādāties lietas bezsaistē, lūdzu, padariet to iepērkamu bezsaistē.
Es spēlēju šo spēli kopš 2015. gada, un tagad, kad vēlos spēlēt vēlreiz, spēle nedarbojās pareizi, jo tā vienmēr piespiež apstāties pati par sevi, es turpinu instalēšanu, un tas joprojām notiek. Kā es varu to labot?
tā ir laba spēle. bet es domāju, ka tai ir jāpievieno vairāk misson for dimanta. jo dimants ir ļoti reti sastopams, bet tas ir labs. paldies 😀
Esmu patiešām vīlies par šo spēli, man bija vajadzīgs tik ilgs laiks, lai savāktu zeltu, lai es varētu nopirkt jūras bruņinieku, es biju tik noguris, lai savāktu to visu, līdz izjaukšanas poga visu sabojāja, un tas izdzēsa manu helikopteru pēc visa tā smagā darba. darīja bija pazudis
Spēle ir patiešām interesanta, bet dzirdēta, lai notīrītu etiķeti. Ir jābūt veidam, kā nopelnīt neierobežotu zeltu, spēlējot. Vienkārši saprotiet loģiku, kāds spēlēs spēli, līdz viņš varēs nopirkt jaunu lidmašīnu un notīrīt lāvi. Pretējā gadījumā šī spēle viņam būs garlaicīga un vienkārši atinstalējiet to tāpat kā es. Kāds nespēlēs visu mūžu, lai vāktu zeltu un iegādātos lidmašīnas. Izstrādātājam par to ir jādomā. Lai padarītu šo spēli interesantāku, ir jābūt vienkāršam lidmašīnu iegādes veidam.
Jauka spēle...problēma ir..1).Es nopirku helikopteru, bet neaizgāju uz savu vestibilu...Un es pazaudēju savu zeltu ... lūdzu, izlabojiet šīs kļūdas..😠