Post by gambphylnourupti on Mar 1, 2022 2:32:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Легендарні оповіді 1 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Легендарні оповіді 1 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати золото ▞▞▞
▞▞▞ Легендарні оповіді 1 2022 version ▞▞▞
Нормальна .
дуже круто!!
Гарна гра на тестування розуму, але багато головоломок потрібно змінити розробником
Мені ця гра була дуже цікавою. Добре продумано, не дуже важко придбати необхідні речі.
Важко побачити інші предмети.
Так добре, як очікувалося від 5 мільярдів, тобто відмінно. Дуже гарна графіка та анімація, дещо простіше, ніж їхня перша гра, і гарний сюжет. Єдиним мінусом, на мою думку, є довжина; це трохи коротко. Дуже чекаю наступної глави.
Це весело. Ти за його створення.
Занадто складні головоломки (не знаю, як увійти в легкий режим), потрібно продовжувати використовувати монети. Так дорого і нудно. Таких ігор досить.
Коли наступна частина?
Це хороша гра, яка змушує вас думати напевно. Деякі головоломки Мінні недостатньо пояснювали, як у них грати, але я в них граю.
Складна та розважальна гра. Перевірте свої навички мислення. Не так важко, щоб ви здалися. Не так просто, щоб це вам набридло. Спробуйте цю гру.
Legendary Tales 1 Pakikipagsapalaran sxo
Любіть це! Весела добре складена гра-головоломка. Вам не потрібно дивитися рекламу, але вони доступні, якщо ви хочете отримати підказки чи просто хочете підтримати розробників
Супер весела гра. Складно, але не дуже важко. Оголошення лише якщо вам потрібні підказки. Однозначно рекомендую!
Який чудовий твір мистецтва! Я так вражений чудовими сценами та надзвичайною звичайною роботою, щоб придумати таку забавну та захоплюючу гру! Бажаю вам робити все більше і більше від цих чудових ігор і завжди любити цей тип і якість! Дякую
Насолоджуюсь грою, але маю пару пропозицій. Під час використання підказки було б добре, щоб підказка насправді вказувала на щось відносне, а не просто «повідала», що підказка знаходиться в певній сцені. Тоді ми повинні використати ще одну підказку в цій сцені. Також було б непогано, якби ви нагороджували підказками щодня, коли гравець повертається до гри.
Зворушлива до серця Розповідь і музика приємні
Дивовижна гра. Весело. Це неймовірна довжина та якість, і це безкоштовно. Велика подяка розробникам
Чудова гра, дуже сподобалася історія. Мила проста, не надто втомлива. Однозначно варто спробувати. Чекаємо на більше
Legendarne Opowieści 1 Przygodowe mbw
Legendary Tales 1 Macəra ukz
Дуже гарна графіка, складні (але не дуже складні) головоломки та захоплююча історія. Я рідко пишу огляди, але ця гра заслуговує 5 зірок. Чудова, приємна гра, якщо ви любитель пригодницьких ігор Point and Click
Вона крута, затягує на довго
Хороша графіка та історія... але недостатньо безкоштовних пропусків, щоб пройти повз неймовірно складні міні-ігри та зони. Довелося кинути через складні недоліки конструкції.
Супер крута гра
Гра дуже цікава, як і всі ігри цього розробника. Пройшла на одному подиху. Дякую!!
Gacha Life Vabaajamängud yeqh
Ігри цього розробника завжди на високому рівні😃😃😃. І ця не вимкнення. Все супер. Дякую.
Продовжує закривати програму самостійно
Я хотів би, щоб ви могли просто заплатити за повну гру та отримати необмежену допомогу, а не платити за кожну монету, необхідну для оплати підказки. Видалено
Деякі з головоломок bs
Поки що повністю занурився
Мені подобаються такі види ігор, складні, але не неможливі рішення головоломок.Так тримати!
Дуже приємно, обтяжуйте свій мозок, без реклами (якщо ви не хочете отримати безкоштовну підказку), не витрачайте гроші (якщо ви не хочете купувати підказки).
Мені подобається гра, але я заплатив 5 доларів за монети і ще не отримав.
Я люблю ці ігри, і п’ять мільярдів показують одні з найкращих. Чудовий сюжет, чудова графіка та потрібний виклик, щоб було весело! Продовжуйте їх, і я буду продовжувати грати!
Класна гра.
Цікаві головоломки. Непоганий сюжет. Шикарна музика.
Legendary Tales 1 Περιπέτεια jjj
Люблю Гана, але не можу правильно пропускати головоломки і більше не рекламувати, тому я застряг на півдорозі гри в головоломці, яку не можу завершити
Клас.