Post by gambphylnourupti on Mar 1, 2022 2:45:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončen vir ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
Je dobra, vendar zaostaja na mojem telefonu in ni tako dobra, kot je bila, ker ni več tako strašljiva, vendar je dobra zgodba, prosim, prenesite to igro, to je res dobra igra, to je najboljša igra ko je vaša borda
Evil Nun je res neverjetna in strašljiva igra. Njegovi zvočni učinki so zelo lepi. Pri zlobni Nuni mi ni všeč, da vedno, ko iščemo nasvete, nikoli ne pridejo, samo zato sem ji dal 4 🌟 zvezdice. Zahvaljujem se Kepleriancem za ustvarjanje EVIL NUN.
International Animated Film Festival Animateka 2018 - Baza ...
slovenian.txt - Amazon S3
moja najljubša igra grozljivk, vendar sem dokončal evil nun in moram znova začeti igro, vendar je maska vedno dokončana, kdorkoli pove, kako ponastaviti
bilo je tako neumno, da bi šel v igro v redu, pritisnil bi gumb za začetek, izbral bi svoje ime, nato bi pritisnil v redu, vendar se vsakič naloži za približno 2 do 3 minute in potem bi se igra preprosto ustavila in me pošlji nazaj na domači zaslon!!!!!!!!!!!!
Dobra igra zanimiva, vendar vzame veliko časa za prenos 🙄🙄
Evil Nun: Terror en el colegio Arcade rvq
Je zabavna igra, vendar zelo zaostaja. Ima napako, pri kateri, ko premaknem zaslon, ne sledi.
dobrodddddddd
Ta igra mi je vedno všeč, ker je grafika briljantna👍👍👍👍 in zlobna nuna je zelo strašljiva, in verjetno mi je všeč večina iger grozljivk.... IN ŽELIM REĆI, KI KI KI MISLI, DA JE TA IGRA IZGUBLJENA... Pravzaprav je to najboljša igra vseh časov PRENESI TO..
Evil Nun: Horror at School እንቅስቃሴ ያለባቸው kmas
Ta igra je odlična in vse, vendar je izziv v igralnici nemogoče premagati. Igral sem jo 63-krat in še vedno ne morem mimo, prosim, znebite se je, hvala
Se še komu vrti med igranjem ali sem samo jaz? 2 zvezdici ne zaradi igre, ampak sem se počutil slabo med igranjem. mislim dobesedno bolan, takšen, ko dobiš virusno vročino. Počutil sem se, da bi bruhal, mislim, da je to zaradi barve ali fotoaparata ali pa ne poznam kakovosti. lahko prosim kdo to razloži?
težava je, poskušam ga igrati, vendar ne, ne deluje
ja, ta igra je starejša od videa, ampak rad dobim vse igre, moji čopiči mi celo dajo njegovo številko, on prihaja s poti, ampak ta igra mi je všeč, preveč grozna je in ne vem, kako naj to igram, vendar mi je všeč to igrati to
Star Wars™ Pinball 7 Arcade bepd
Grafika je kul, a ko zberemo vse kose maske, lahko samo enkrat pobegneš z balonom, nisem zadovoljen 😠😠😡
To je najboljša igra vseh časov ❤️❤️. Grafika je dobra, zgodba dobra in igra predobra. Ekstremni način je postal prelahek z vsemi dodatki, ki so na voljo v trgovini. Čakamo na posodobitev 26. novembra. Vso srečo KEPLERIANCI 🥰🥰
Ta igra je najboljša. To je zelo skrivnostno in strašljivo hkrati. Zaradi tega je babica videti kot igra z 1 zvezdico. tako mi je všeč. Dobro opravljeno
dobra igra, vendar vendar traja dlje časa, da začnete igro, odstranite hrošče in oglase iz načina duhov
Razlog, zakaj sem to ocenil s 3, je, ker ne morete odkleniti vseh sob, zato lahko to popravite, sicer je odlična igra
Ta igra je tako dobra in res me je tolikokrat res prestrašila in nova posodobitev je neverjetno odlična, vendar ti še vedno dajem 3 zvezdice, bcaz je v tej posodobitvi dodana napaka. Ne morem dokončati svoje zbirke mask bcaz ne morem vreči predmeti znotraj kovinske žaluzije vsakič, ko meče ven in prosimo, da se orožje polni s kovanci. Res je moteče, ko spet odpremo dodatek za orožje in pištolo za barve za športne lutke. To je naša težava v tej novi posodobitvi, prosimo, da to odpravite
Evil Nun: ужас в школе Аркады byl
Živjo! Rad bi vam pomagal! Če želite igrati in zamuja, izklopite internet na vaši napravi, to ne bo povzročilo oglasov, zaostajanja in še več, če sem pomagal, sem vesel!
To je vznemirljiva igra...... Všeč mi je .... hvala
Težava je z denarjem, imam 3k denarja, toda ko kupim v trgovini, vzamem samo ves denar in nisem dobil kupljenega predmeta, mislim, da bi to moral odpraviti, in obstaja še ena težava, ko sem na domačem zaslonu v igri. denar se spremeni v 99999, vendar ga ne morem uporabiti in ves moj denar, ki sem ga delal, ni več, to bi morali popraviti in preostali del igre je precej dober
To je enostavno, vendar moramo biti pogumni, če ne izgubimo. Hvala za to zabavno igro!
Evil Nun: 학교의 공포 아케이드 khc
Keplerianci je ta igra preveč zataknjena, da ne morem dokončati te igre. Prosim za rešitev tega problema, hvala.
To je dobra igra, vendar sem ravnokar gledal oglas, da bi dobil namig in me je kar vrglo iz igre.
The New Republic | kritika konſervativna
Bil sem blizu ustvarjanja maske, vendar sem se pomotoma dotaknil gumba za nazaj, vendar sem znova odprl igro, zelo sem bil žalosten, da moram igrati od začetka. Res sovražim to stvar, včasih izbrišem to igro, prosim, naredite nekaj za to težavo.
To je zabavno, vendar sanjski način nima dovolj časa, da bi ga premagal. Tudi namigi nimajo nobene zveze s tečajem ur on (in dodajte več kot 1 namig). In ima oglase sredi igre, ko NI v načinu duhov (in 2 veliko v gostu). In IGRO BOM IZBRISAL, če ne popravite oglasov. Ne morem iti skozi 30-45 minut brez oglasa, ki ga ne morem zapreti v pojavnih oknih, zato moram znova zagnati igro in izgubiti ves svoj napredek! Kmalu popravite to ali pa bom izbrisal to in vaše druge igre in jih nikoli več ne bom igral.
Slaba igra
To igro sem igral dolgo časa in mi je bila všeč. Toda pred nekaj meseci sem videl težavo, pri kateri mi ni omogočil povezave z google play ... Mislil sem, da je to moj telefon (Samsung s5), zato sem nadgradil na s8. Ni delovalo, zato zdaj pišem recenzijo. Keplarians upam, da boste to videli, da boste lahko posodobili igro in jo popravili. Če že, hvala. Ampak zaenkrat mu dajem 3 zvezdice na splošno
Igral sem v načinu duhov in lahko sem prišel iz šole s petimi zvezdicami, saj je bilo enostavno. Všeč mi je
Ok Slovenci dejte prosim lajkat moj komentar sm iz kočevja
Odlična igra. Lepe uganke. Obožujem igre pobega
Temu dajem 2 zvezdici, ker na lahkem normalnem trdem in ekstremnem umiram naključno na epskem koncu, na primer, ko stopim v pralnico, umrem takoj, ko pridem tja, tudi po tem, ko umrem 3 dni, končam igro zaslon popravi to napako!!
To je najboljša igra v grafiki in strašljivi igri, vendar je ta igra zelo težka
Ta igra je popolnoma SMETI in grozna vsakič, ko se vključim v to, kar počne, je, da me po 2 minutah igranja igre vrže ven, tako da po mojem razumevanju ni popravka napak😡. torej, če želite višjo oceno, popravi ZDAJ
novejša kot je bolj je kul
Ta igrica je zelo dobra ker si lahko tudi duh in te ona ne bo ubila le nevem kako priti ven is hiše (sole) ocena pa dam 99
😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😵😵😵😵😵😃😵😵😩😩😩😩👻🎃👻👻🎃🎃🎃🎃😂📷😃😝🎥😏👻😵🎥👍😨😖😀👍☺👍☺😀. 😖😤😕😤👻😀😀😀😀
Evil nun je najboljša igra in ta igra mi je všeč, vendar mislim, da se v novi posodobitvi nič ne spremeni, samo spremenite nekaj orodij, zato prosim spremenite še nekaj orodij in orožja v igri........ vseeno mi je všeč ta igra 😍
Je tako dobra igra.
za številne napake v tej igri, prosimo, izboljšajte napake
1. pravilo iger za preživetje: ne prekinjajte igranja z oglasi vsakih 60 sekund.